افشای یک پرونده اخاذی؛ دختر جوان در دام تهدید انتشار فیلم خصوصی! دستگیری ۵ نیروی پیمانی شرکت برق مشهد| کشف راز سرقت از پست برق با یک دستکش جامانده! شکار غیرمجاز سه گونه ارزشمند در تربت‌حیدریه| شکارچی به دام افتاد افشای فساد دارویی؛ سکوت مسئولان در قبال جعل نسخه‌های پزشکی برای یک داروی کمیاب درگیری ماموران شهرداری با فروشندگان در قزوین؛ متهمان احضار و تفهیم اتهام شدند هشدار قانونی برای انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی؛ از جریمه‌های میلیونی تا زندان جاده کندوان یکطرفه شد + جزئیات (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) یوزپلنگ ایران، به احتمال زیاد قدرت زادآوری را از دست داده است آزمایش ژنتیک چیست و چرا باید انجام دهیم؟ تولیت آستان قدس رضوی: موفقیت‌های علمی جوانان ایرانی، مایه افتخار ملت و خاری بر چشم دشمنان است آیا کاشت مو دائمی است یا احتمال ریزش مجدد وجود دارد؟ آغاز انتخاب رشته کنکور از فردا (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهد آخر هفته گرم می‌شود چند بار در هفته حمام کنیم تا دچار ریزش مو نشویم؟ هدایت بیماران به داروخانه خاص تخلف قانونی است زنگ خطر «سرخک» در شمال کشور واکسن آنفلوانزا برای بیماران خاص رایگان است وضعیت وخیم سد‌های مهم کشور | آب ۱۳ سد کمتر از ۱۰ درصد! زلزله شهداد کرمان را لرزاند (۹ شهریور ۱۴۰۴) افشاگری مدیرعامل تأمین اجتماعی: گروهی ناحق امتیاز گرفتند و حالا صدایشان بلند شده!| بازنشستگی پیش از موعد؛ ظلم به بیمه‌پردازان یا حق بازنشستگان؟ کودک گمشده تهرانی با تلاش پلیس سبزوار پیدا شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد + جزییات دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: ایران با «بحران کمبود تریاک» برای داروهای ضروری مواجه است خسروپناه: آمیخته کردن آسیب‌های اجتماعی با دعواهای سیاسی خیانت به کشور است | دخانیات سالانه جان ۶۰ هزار ایرانی را می‌گیرد درخشش دانش آموزان ایرانی در نمایشگاه علوم و اختراعات آمریکا با کسب ۱۳ مدال کشف بیش از نیم کیلو طلا در هنگ مرزی تایباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کشف ۷۵ کیلوگرم مواد مخدر در گناباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش دادستانی قزوین به ماجرای ضرب و شتم دستفروش توسط مأموران سد معبر شهرداری یوز آسیایی دوباره در طبس دیده شد (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یخبندان در ۱۸ استان در راه است | کاهش دما تا ۱۴ درجه در برخی شهرها

  • کد خبر: ۸۸۲۷۳
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۲
یخبندان در ۱۸ استان در راه است | کاهش دما تا ۱۴ درجه در برخی شهرها
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت:‌ روز آینده در ۱۸ استان کمینه دما صفر و زیر صفر درجه خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیائیان با اشاره به بارش باران و وزش باد در روز جاری در استان‌هایی نظیر اردبیل، خراسان شمالی، خراسان رضوی، زنجان، کردستان، همدان و سواحل خزر بیان کرد: امروز همچنین در مناطق سردسیر و کوهستانی بارش برف هم برای ساعاتی داریم.

وی افزود: امروز شدت بارش‌ها در استان‌های گیلان و مازندران است و روز چهارشنبه بارش در نوار شمالی کشور کاهش می‌یابد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی ادامه داد: روز آینده در شرق لرستان، شمال شرق خوزستان، چهارمحال و بختیاری، جنوب استان مرکزی، شمال فارس، اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، هرمزگان، کرمان، یزد، خراسان جنوبی و خراسان رضوی بارش برف و باران و وزش باد داریم.

ضیائیان با بیان اینکه از پنج‌شنبه ۲۷ آبان تا شنبه ۲۹ آبان در اغلب مناطق کشور جوی آرام داریم، گفت: این موضوع موجب افزایش غلظت و انباشت آلایند‌ه‌های جوی در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت خواهد شد.
وی عنوان کرد: روز آینده در برخی نقاط نیمه جنوبی فارس، کرمان و هرمزگان، رگبار و باران و در ارتفاعات برف و ورزش باد پیش‌بینی می‌شود و روز جمعه در ارتفاعات کرمان بارش پراکنده برف و وزش باد خواهیم داشت.

 سرما در کشور و کاهش دما تا ۱۴ درجه در برخی شهرها/ هشدار به کشاورزان

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اضافه کرد: در ۲ روز آینده در شمال شرق کشور دمای هوا ۷ تا ۱۴ درجه کاهش می‌یابد و در استان‌های دامنه جنوبی البرز شامل قزوین، البرز، تهران و سمنان و نواحی مرکزی و شرق کشور کاهش ۶ تا ۱۲ درجه‌ای دما خواهیم داشت.

ضیائیان بیان کرد: در این راستا احتمال افت فشار گاز و افزایش مصرف انرژی و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی و صدمه به ماشین آلات و ادوات کشاورزی وجود دارد که توصیه می‌شود مدیریت در مصرف حامل‌های انرژی، احتیاط در تردد جاده‌ای و فعالیت‌های کو‌هنوردی، جابه‌جایی محصولات برداشت شده باغی و زراعی به انبار و استفاده از ضدیخ در رادیاتور‌ها در دستور کار باشد.

 یخبندان در ۱۸ استان

وی درباره وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران فردا ابری، گاهی بارش پراکنده همراه با وزش پیش‌بینی می‌شود و در روز‌های پنج‌شنبه و جمعه آسمان تهران صاف خواهد بود؛ بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت ۸ و ۳ درجه خواهد بود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اضافه کرد: روز آینده اردبیل، بجنورد و زنجان با کمینه دمای ۷ درجه زیر صفر سردترین مراکز استان و بندرعباس با بیشینه دمای ۳۱ درجه بالای صفر گرم‌ترین مرکز استان خواهد بود.

ضیائیان اظهار کرد‌: روز آینده در ۱۸ استان کمینه دما صفر و زیر صفر درجه خواهد بود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->